Assessoria comptable

El nostre servei d’assessoria comptable és sens dubte el reforç que necessiten la majoria de petites i mitjanes empreses o autònoms a causa de l’augment progressiu de la complexitat tècnica que adquireix la comptabilitat quan els seus negocis evolucionen o creixen, així que, tard o d’hora requereixen l’ajuda addicional d’un equip especialitzat en comptabilitat.

Gràcies a aquest servei els nostres clients poden tenir assistència tècnica puntual o poden delegar per complet de la comptabilitat. A la nostra assessoria comptable oferim un servei complet, des de la classificació i preparació de la informació comptable, l’elaboració de llibres oficials i la gestió de factures.

A Ribes & Associats estudiem a cada client i ens adaptem a les seves necessitats, aconseguint que el servei de comptabilitat sigui totalment adequat.

De forma general, aquests són alguns dels serveis inclosos:

A Ribes & Associats posem a la seva disposició tot un equip de professionals altament qualificats amb més de 30 anys d’experiència. A més, vostè pot triar el nivell d’externalització i podrà obtenir l’equilibri entre els costos interns i externs per a aquest tipus de qüestions. No haurà de preocupar-se pels canvis legislatius, ja que el nostre equip està formant-se constant i pendent d’aquests canvis, i per tant adaptarà els documents a la normativa vigent a cada moment.

D’altra banda i com a valor afegit els nostres clients es veuen beneficiats pel nostre suport i consell empresarial per a la presa de decisions comptables i financeres. 
© 2022 Ribes Associats | Avís Legal | Política de Privacitat | Design piqture.